Grenzeloos Verliefd
Iedere dinsdag om 21.30
UPDATE: Leoni

UPDATE: Leoni

/

Lees hier hoe het nu met Leoni gaat!

Inmiddels heeft Nick mij officieel ten huwelijk gevraagd en op 20 april gaan wij trouwen! We trouwen meer uit praktisch oogpunt, maar toch vind ik het stiekem ook wel leuk om Mrs. van Leeuwen - Headford te worden. Geen groot feest en gewoon een gezellig etentje met de familie.

Sinds mijn tijd in Thailand heb ik er vaak problemen mee om grote bedragen geld uit te geven aan dingen die het in mijn ogen niet waard zijn. Dit is ook een van de redenen dat wij niet bakken met geld willen uitgeven voor een dagje trouwen en bijvoorbeeld maar de helft van onze maximale Hypotheek uitgeven aan een woning. We proberen minimalistisch te leven sinds we terug zijn uit Thailand. Uiteraard genieten we wel, maar wij bewaren liever onze centjes om de kids en onze vrienden te bezoeken in Thailand.

Je ziet hoe mensen in Thailand vaak veel gelukkiger zijn dan de mensen in Nederland. Zij hebben geen geld, maar wel hele sterke banden met vrienden en familie. Mooi om te zien en iets waar wij van proberen te leren.

Met de kids in het weeshuis gaat het goed. Ik mis ze wel ontzettend. Met een beetje geluk zie ik ze eind dit jaar weer. Voor een aantal kids zoeken we nog een educatiesponsor. Mocht je willen helpen ga dan naar onze website voor meer informatie.

Eigenlijk kan ik niet meer zeggen dan dat ik ontzettend gelukkig ben: Ik ga trouwen met de liefde van mijn leven die tevens mijn beste vriend is, ik heb mijn familie om me heen waar ik van hou, ik heb geweldige vrienden (al zitten de meeste aan de andere kant van de wereld), ik heb een ontzettend leuke baan met leuke collega's, we hebben ons eerste huisje samen gekocht en niet onbelangrijk met de kids gaat het ook goed!  Ik denk dat ik dus kan zeggen dat ik gelukkig ben met wat Thailand mij heeft gebracht :-)

Leoni