Grenzeloos Verliefd
Iedere dinsdag om 21.30
UPDATE: Nadia en Wahid

UPDATE: Nadia en Wahid

/

Lees hier hoe het nu met Nadia en Wahid gaat.

Op dit moment ben ik al weer meer dan twee maanden terug in Nederland. Het was in het begin wel weer even wennen, want het was ineens niet meer zulk warm weer. Ook ben ik alweer een tijdje aan het werk bij mijn oude baan, waar ik erg blij mee ben. Ik ben uiteindelijk terug naar Nederland gegaan, omdat dit financieel beter voor ons is.

We hebben ook een leuk nieuwtje om met jullie te delen. In april volgend jaar verwachten Wahid en ik ons eerste kindje. Het was onverwacht, maar we zijn er heel erg blij mee. Tegelijk brengt dat ook wel nieuwe zorgen met zich mee, aangezien Wahid nog steeds geen ID-kaart of paspoort heeft en dus ook nog steeds niet Griekenland kan uitreizen. De vraag is dus of hij er wel bij kan zijn als de baby geboren wordt. Ons plan is in ieder geval nog steeds om in Duitsland te gaan wonen als Wahid al zijn papieren heeft en de baby geboren is. De aanvraag van die papieren voor zijn ID-kaart loopt inmiddels al een paar maanden, daarna zal hij ook nog zijn paspoort moeten aanvragen wat ook weer een paar maanden kan duren voor hij deze heeft.

Inmiddels ben ik een poosje geleden ook weer een keer terug gegaan naar Griekenland om Wahid te zien. We hadden elkaar inmiddels al twee maanden niet meer gezien. Het was heel fijn om weer terug te zijn en Wahid weer te zien en om weer even in de omgeving te zijn waar je gewoond hebt. Maar ook om weer even te genieten van het warme weer, want het was daar nog steeds 25 tot 30 graden.

We hopen dat Wahid snel zijn papieren krijgt om weer samen te zijn en samen te kunnen wonen.

Tags: