Grenzeloos Verliefd
Iedere dinsdag om 21.30
UPDATE: Tessa en Jacques

UPDATE: Tessa en Jacques

/

Lees hier hoe het nu met Tessa en Jacques gaat!

Een maand na de laatste draaidag...

Super leuk dat je naar de aflevering van mij en Jacques hebt gekeken. En nog veel leuker dat jullie benieuwd zijn hoe het nu met ons gaat.

Een maand na de laatste draaidag vloog ik alwéér terug naar Nederland en niet omdat het niet goed gaat tussen mij en Jacques, maar om aan mijn droomreis te beginnen.

2018

Eigen bedrijf

Gelukkig hebben we de laatste maand samen nog heel veel leuke dingen gedaan, zoals een surfen aan de westkust, mountainbike tripjes en we zijn natuurlijk weer veel te vaak uit eten geweest, heerlijk! In het laatste weekend hebben we samen nog 2 dagen in Kaapstad doorgebracht om nog even lekker samen te kunnen zijn. Maar het was niet alleen maar vakantie; ik heb ook nog keihard aan mijn bedrijf gewerkt. Net voordat ik naar Nederland vertrok was dan ook precies mijn website klaar en heb ik nog 3 hele mooie reizen mogen plannen.

2018

Reizen

Op dit moment ben ik in China en heb ik al heel veel bijzondere dingen meegemaakt tijdens de eerste anderhalve maand van mijn reis! Vooral mijn 6 dagen paardrijden in Mongolië waren heel bijzonder. Ik verbleef elke nacht bij een andere familie in een yurt en ik kan je vertellen dat als de houtkachel uit gaat en het buiten -10 is, het best koud wordt in een yurt haha. Ik geniet echt van elke dag! En ik ben zo blij dat ik paardrijles heb genomen in Zuid-Afrika! Gelukkig heb ik na de opnames nog meer lessen gehad want dat was wel nodig. Willen jullie mijn reis volgen dan kan dat op mijn Facebook en Instagram www.facebook.nl/tessagoesglobal of mijn website www.tessagoesglobal.com

2018

Sri Lanka

Het is natuurlijk niet niks om weer 4 maanden zonder Jacques te zijn, maar dat zijn wij ondertussen wel gewend. Op 15 december vliegt hij naar Sri Lanka en zie ik hem daar, we gaan een maand heerlijk samen surfen! Nou ja, ik ga vooral oefenen met blijven staan en hij gaat surfen. 

2018

Toekomst

Ik heb heel veel zin in alles wat komen gaat. De rest van mijn reis, Sri Lanka samen met Jacques, werken aan mijn bedrijf en mijn leven opbouwen in Zuid-Afrika. Misschien woon ik uiteindelijk wel in een heel ander land, zolang het maar samen is met Jacques. 

 

Tags: