Grenzeloos Verliefd
Iedere dinsdag om 21.30
UPDATE: Wilma en Jase

UPDATE: Wilma en Jase

/

Lees hier hoe het nu met Wilma en Jase gaat!

Enerverend jaar

Ondanks de miskraam en orkaan Harvey hebben we toch een leerzaam en druk jaar gehad. Ondanks de emoties die erbij kwamen kijken, hebben we geleerd dat zelfs een orkaan ons niet uit elkaar kan halen. Hoe cliché het ook allemaal mag zijn de term "what doesn't kill you makes you stronger" is absoluut van toepassing!

Positief

Ik probeer altijd de positieve kant te zien van negatieve gebeurtenissen, als Harvey niet gebeurd zou zijn dan had ons huis er nu niet zo uit gezien. Nu is het echt onze smaak. We hebben inmiddels ook veel erfstukken van Jase zijn opa, die verrassend genoeg heel erg passen in ons interieur.

Gezinsuitbreiding

Naast het mooiste geschenk van het krijgen van een baby hebben we in het afgelopen jaar behoorlijk ons gezin uitgebreid. Naast Lucky hebben we een nieuwe reddingshond erbij. Zijn naam is Buster, een pitbull mix. Het is een grote knuffelbeer.

Reptielen

Daarnaast hebben we Rango in huis genomen (dit is de leguaan van Jase z’n broertje). Ook hebben we een slang! Nee geen giftige natuurlijk, die hebben we buiten al zat. We hebben een python, een ball python om precies te zijn. We hebben hem Pyro genoemd, super mooi beestje! En als laatste hebben we een aquarium met een hoop vissen.

Toekomst plannen

We zitten nog steeds midden in het green card proces. Helaas heeft dat natuurlijk moeten wachten door orkaan Harvey, maar goed we hebben gelukkig geen haast. Over negen dagen ben ik officieel uitgerekend, dus mijn focus ligt nu sowieso even niet op een green card, Ik focus mij nu meer op een gezonde baby op de wereld zetten.

Thuis mama

Ik zal voorlopig een thuis mama blijven en ik ga hoogstwaarschijnlijk een thuis studie volgen in de tussentijd. Ik heb besloten een hele andere richting op te gaan dan wat ik in Nederland deed. Ik wil het liefst als maatschappelijk werker aan de gang gaan, mensen helpen is toch altijd mijn dingetje geweest. Het is ook makkelijker te combineren met een gezin.

McKenzy

Uiteraard zal ik McKenzy aan iedereen voorstellen zodra ze besluit op de wereld te komen! Ook heb ik ontzettend veel zin in kerst! Mijn eerste kerst met een compleet gezinnetje, gelukkiger zijn dan dit is volgens mij niet mogelijk!

Het is een zwaar jaar geweest, maar daardoor heb ik juist het gevoel dat ik de hele wereld inmiddels aankan!

Tags: