Hotel Rules
Zaterdag 4 jan om 14.40

Team Rood: Lucas & Lorence

Meer over Team Rood: Lucas & Lorence

 

Bedrijf
Toen twee jaar geleden de vader van Lorence (23) plotseling overleed, erfden Lorence en haar zussen zijn Bed and Breakfast. Lorence besloot de touwtjes in handen te nemen en zich hierover te ontfermen. Lucas (25) trok na een half jaar bij haar in en werkt nu ook in de Bed and Breakfast. Sinds begin 2018 runnen Lucas en Lorence, Bed and Breakfast De Ouwebeer in Lekkerkerk.

Eigenschappen
Lorence is heel ambitieus, energiek en perfectionistisch. Wanneer iets niet goed genoeg gaat, kan ze erg onrustig worden.  Ze staat vroeg op en is ’s avonds vaak degene die het licht uitdoet. Lorence vindt het lekker om te sporten maar ook om met Lucas uit te gaan. Dit gebeurt vaak in Rotterdam. Lucas is de rustige van het stel en kijkt eerst even de kat uit de boom. Ook hij is erg perfectionistisch en houdt niet van half werk. In zijn vrije tijd houdt hij van voetbal en kijkt dit ook graag met vrienden.

Stijl
Western/lodge stijl.

Droom
De ultieme droom van het stel is om de Bed and Breakfast nog meer in western/lodge stijl te maken en dat het nog meer Amerikaans aanvoelt. Ze hopen in de toekomst ook eventueel feesten en partijen te kunnen organiseren.