MasterChef Nederland

Jochem

Naam: Jochem
Leeftijd: 32
Beroep: Manager bij koffiebranderij en coach

Meer over Jochem

Meer over Jochem

Werk
Op zijn 19e is hij naar Nieuw-Zeeland gegaan om te reizen. Toen hij terug kwam van zijn reis is hij psychologie in Utrecht gaan studeren. Vervolgens is hij gaan werken als gedragstrainer. Vorig jaar heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht in training en coaching. Hij begeleid mensen in persoonlijke verandertrajecten. Hij helpt iemand die vast loopt in zijn leven om weer gelukkig te worden. Naast zijn eigen bedrijf werkt hij ook als manager bij een koffiebranderij in Baarn en is hij gelukscoach.

Achtergrond
Jochem is opgegroeid in Baarn in een onderwijzersgezin. Hij heeft twee zussen, 1 jonger en 1 ouder. Zijn jeugd heeft hij als fijn ervaren.

Passie voor koken
Zijn passie voor koken is ontstaan in de keuken met zijn moeder. Hij mocht toen hij ongeveer 8/9 jaar was elke maand 1 zondag een recept uitkiezen en dit samen met zijn moeder koken. Zijn passie voor koken deelt Jochem met zijn vriendin Annelou. Ze proberen hun kookniveau samen naar een hoger niveau te tillen door telkens iets nieuws uit te proberen. Op dit moment zitten ze samen in verschillende eetclubjes waarbij ze vaak koken.

Droom
Zijn droom is om een bed and breakfast in Nieuw-Zeeland op te richten. Hij wil het liefst een plek creëren waar mensen kunnen genieten van een lekkere lunch en goeie koffie.