MasterChef Nederland

Robert

Naam: Robert
Opleiding: Student informatiekunde

Meer over Robert

Meer over Robert

Werk
Robert heeft het gymnasium goed afgerond en studeert nu informatiekunde aan de universiteit in Utrecht. Robert heeft in verschillende restaurants gewerkt in Rotterdam en Utrecht. Dit waren wel echt bijbaantjes. Sinds afgelopen zomer werkt hij in de bediening

Achtergrond

Robert (22) groeide op in Hillegersberg, Rotterdam, samen met zijn ouders en zijn twee zusjes. Vanwege zijn studie is Robert naar Utrecht verhuisd. Hij woont daar in een studentenhuis waar hij elke dag voor zijn huisgenoten kookt. Daar zijn zij heel erg blij mee. Hij zit ook bij de studentenvereniging. Zijn vrije tijd brengt hij voornamelijk door met zijn vrienden van de vereniging of thuis op de bank.

Passie voor koken
Zijn passie voor koken is volgens Robert voor een groot deel aangeboren. “Mijn moeder is een Maastrichtse en haar moeder kon fantastisch koken. De kalfszwezerik van "Omi" was ieder kerstdiner weer het hoogtepunt.” Ook in zijn vaders familie stond koken hoog in het vaandel.

“Droom”
“Stiekem hoop ik ook gescout te worden als de nieuwe Anthony Bourdain en de rest van mijn leven reizend en vretend door te brengen.”