OverWinnaars - Met Arie Boomsma

No limits!

/

Morgen zie je de overwinnaars Roos, Nynke en Maureen hun grootste angsten overwinnen.

 

Voor het eerst solliciteren
Roos heeft achondroplasie. Met haar 1.28 meter is ze een klein mens. Maar Roos wil zich alles behalve laten beperken door haar lengte. Thuis heeft ze allerlei trucs bedacht om zich zo zelfstandig mogelijk te redden, het gaat goed op school en ze heeft leuke vriendinnen. Toch heeft ze nog nooit gesolliciteerd omdat ze bang was om afgewezen te worden op haar lengte. Samen met Arie zet ze toch de stap..

 

Klaar voor een nieuwe liefde
Als je haar ziet lopen met haar volle haarbos zou je niet verwachten dat Maureen kaal is. Op haar 18e kreeg ze de aandoening Alopecia areata. Haar haar begon uit te vallen en uiteindelijk werd ze kaal. In deze moeilijke periode, waarin Maureen worstelde met haar zelfbeeld, ging het op liefdesgebied ook niet makkelijk. Ze werd een paar keer hard afgewezen op haar kaalheid. Nu ze weer beter in haar vel zit, is ze klaar voor een nieuwe liefde. Maar dan moet er ook gedatet worden en dat is eigenlijk best wel spannend.

 

Bewijzen dat je meetelt!
Nynke was een topzeilster totdat er 3 jaar geleden een auto over haar voet reed. In het begin lijkt het allemaal wel mee te vallen, maar dan wordt er dystrofie in haar voet geconstateerd. Een zenuwaandoening die zorgt voor 24 uur helse pijn. Nynke moet hierdoor gedwongen afscheid nemen van haar professionele zeilcarrière. Nu, een paar jaar later besluit ze een eigen team op te zetten. Een zeilteam bestaande uit allemaal invalide zeilers. Nynke wil met dit team tijdens een van de belangrijkste zeilwedstrijden gaan zeilen om te laten zien dat ze echt nog wel meetelt.

 

OverWinnaars - met Arie Boomsma | morgen 22.30 uur | LAATSTE AFLEVERING | Net5

 

Tags: