OverWinnaars - Met Arie Boomsma

Wanneer angst je grote vijand is

/

Arie helpt drie dappere jongeren om hun grootste angsten te overwinnen. Aanstaande dinsdag zie je de volgende overwinnaars:

Elkaar opnieuw leren vinden
Dennis (33)en Martine (34) zijn gelukkig getrouwd en hebben drie kinderen. Wanneer ze in 2014 in de auto wachten voor een openstaande brug, rijdt een auto met veel snelheid op hen in. Die klap verandert hun leven voorgoed: Dennis krijgt een dwarslaesie en Martine heeft extreme uitvalverschijnselen in haar armen. Beiden moeten zichzelf opnieuw leren vinden. Het ongeluk heeft hen mijlenver uit elkaar gedreven. Toch wil het stel niets liever dan samen opnieuw beginnen. Met behulp van Arie organiseert Dennis een bijzonder verrassing voor Martine.

Ontsnapt aan een loverboy
Op haar 18e valt Sameena (20) voor de charmes van een loverboy. Hierop volgt een periode van mishandeling en verkrachting. Toch lukt het haar te ontsnappen uit deze vreselijke situatie. Nu, drie jaar na haar ontsnapping, is zij er klaar voor om haar verhaal met heel Nederland te delen.

Waarmaken van een jongensdroom 
Daniel (20) heeft een jaar geleden een heel heftig ski ongeluk gehad. Artsen vreesden voor zijn leven en gevolgen van het ongeluk. Daniel vecht zich maximaal terug en doet iedereen verbaasd staan. Hij krijgt het zelfs voor elkaar om mee te mogen trainen met het NL paralympische voetbalteam. Zijn hoop is om uiteindelijk voor Nederland uit te mogen komen in Rio. Een jongensdroom die aan het einde een verrassende wending blijkt te krijgen. 

OverWinnaars - met Arie Boomsma | dinsdag 22.30 uur | Net5
 

Tags: